Режисьорът и син флагман Евгений Михайлов изля тонове ярост срещу

...
Режисьорът и син флагман Евгений Михайлов изля тонове ярост срещу
Коментари Харесай

Eвг. Михайлов съсече ДСБ: Помирисахте власт заради Бойко, съсипахте всичко

Режисьорът и наследник флагман Евгений Михайлов изля тонове гняв против ДСБ, като ги упрекна във всички вероятни политически грехове от зората на демокрацията. Режисьорът ги нападна, че са унищожили Съюз на демократичните сили и Петър Стоянов, а след това са преизбрали Румен Радев.

Ето и гневните думи, които Михайловотправи към тъмносините:

" Еййй, ДСБ, не ви ли е гнус от себе си? Съсипахте всичко до което се докоснахте! Това написа режисьорът Евгени Михайлов на профила си във фейсбук.  

Ето какво още съобщи той:  " Разцепихте Съюз на демократичните сили. Загубихте всички избори през последните 20 години. Провалихте Петър Стоянов. Застанахте зад Мая Манолова. Избрахте и преизбрахте Радев. Съешихте се с Българска социалистическа партия. Коалирахте се с плана на Резидента Политическа партия.

Единствените два пъти когато помирисахте власт, беше с помощта на Бойко и ГЕРБ.

Сега ни плашите със същия Бойко, който щял бил да поддържа Вили Лилков.!? Но сте (не)коалиционни сътрудници с ГЕРБ и Бойко, не удържа гнева си Михайлов.



" На мен ми се повръща от вас и от многогодишната ви измама!

Сега с цялото си безсрамие издигате Държавна сигурност претендент за кмет на София? Перете го от заран до вечер. Но отново преигравате. И обругавате " строседесарите ", на които не можете да стъпите и на дребния им пръст!

Спрете се и се огледайте! Не ви ли е гнус или просто в действителност не се оглеждате в огледалото? Но както е споделил вождът и учителят ви Иван Костов: " Животът е по-силен от скрупулите! "  Достойни възпитаници сте! ", заключи вбесеният режисьор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР