Регистрирането на бременности в петото издание на кампанията Направи го

...
Регистрирането на бременности в петото издание на кампанията Направи го
Коментари Харесай

10 000 бебета регистрира кампанията Направи го сега на Иван и Андрей

Регистрирането на бременности в петото издание на акцията " Направи го в този момент " публично завърши. В нея взеха присъединяване близо 10 000 фамилии, които са заченали своето дете през 2021 година Всяко от тях има опция посредством чоп да получи един от 20-те " Бебешки ДНК пакет " -а.

Подкрепата, която организацията на Иван Христов и Андрей Арнаудов обезпечава, е с помощта на компании от детската промишленост и включва всичко най-необходимо за развъждането на 20 деца през първите 12 месеца.

Пакетите съдържат 20 броя комплекта с облекла, буйки, пелени (всички размери), мляко за кърмачета, пюрета, зърнени храни, мокри кърпи, вода за кърмачета, аксесоари, шишета, залъгалки, стерилизатор, козметика, перилни препарати, детска количка, дървени просветителни играчки, дейна гимнастика, персонализиран спален комплект, хавлия, бамбукови съдове за хранене, торбички за предпазване на кърма, инхалатор, слинг, пробиотици за цялото семейство и педиатричен обзор.
свързани новини2719на 18.05.2021
" Искаме да благодарим на всички български фамилии, които се записаха в акцията ни и тази година. За нас това е самопризнание, че напъните, които поставяме - да се оправим с ниската раждаемост у нас, дават действителен резултат. Това е идея, която същински осмисля съществуването на организации като ДНК и ни окуражи да вършим още по-мащабни планове ", показа Андрей Арнаудов, съосновател на Движението за национална идея - ДНК.

Официално късметлийските бебета ще станат ясни на 26 февруари, когато в наличието на нотариус ще бъдат изтеглени печелившите. Те ще бъдат оповестени по време на особено онлайн събитие, стриймвано в обществените мрежи на акцията и организацията.

По време на събитието Иван и Андрей ще разгласят новите посланици за 2022 - шестото издание на " Направи го в този момент ". 12 майки от всички сфери на публичния живот у нас ще застанат с лицата си зад благородната идея на акцията и ДНК - всяка със собствен апел за по-добра среда за развъждане на деца в България.

От 1 февруари 2022 година към този момент е дейна формата за регистрации в новото издание на акцията " Направи го в този момент ". В нея могат да вземат участие всички фамилии, които ще заченат своето дете през 2022 година Генерален сътрудник на акцията е УМБАЛ " Софиямед ", а главен медиен сътрудник - bTV Media Group.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР