Регионалнен началник на разузнаването в Германия предупреди, че отричащите съществуването

...
Регионалнен началник на разузнаването в Германия предупреди, че отричащите съществуването
Коментари Харесай

Отричащите COVID-19 се радикализират, предупреди контраразузнаването в Германия

Регионалнен шеф на разузнаването в Германия предизвести, че отричащите съществуването на ковид стават все по-радикални, съобщи ДПА.

Преди насорчените за през днешния ден митинги на придвижването " Кверденкен " ( " Нестандартно мислене " ) в град Лайпциг Щефан Крамер сподели пред немската медийна група РНД, че четвъртата вълна и разискванията за подсилващите дози и стягането на ограниченията за битка с ковид могат да дадат нов подтик на стачкуващите.

Крамер, който е отпред на Службата за отбрана на конституцията в централната провинция Тюрингия, отговаряща за следенето и битката с вътрешни закани за сигурността, уточни, че с изключение на демонстрациите, знак за това са и мнения, оповестени в интернет.

" В цялата страна сме очевидци на онлайн тормоз, обиди, физически офанзиви и извънредно нападателно държание ", сподели Крамер. Това в този момент е на дневен ред в цялата страна, продължи той. Четвъртата вълна на пандемията, както и " неправилна връзка и спорни политики, да вземем за пример по отношение на инжектирането с подсилващи дози " подтикват сцената да се усеща по-легитимна и " в допълнение заредена ", приключи Крамер.

Движението " Кверденкен ", което е формирано от отричащи съществуването на COVID-19, деятели от десния политически набор и антиваксъри, провежда голям брой огромни митинги по време на пандемията, които от време на време прерастваха в принуждение.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР