Регионалната библиотека в Кюстендил получи традиционно дарение от книги от

...
Регионалната библиотека в Кюстендил получи традиционно дарение от книги от
Коментари Харесай

Регионалната библиотека в Кюстендил получи традиционно дарение от книги преди 24 май

Регионалната библиотека в Кюстендил получи обичайно подаяние от книги от издателството "Захарий Стоянов " във връзка на идния Ден на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Събитието се провежда за седма поредна година, в художествената изложба "Владимир Димитров-Майстора ".

На него участваха представители на локална компания - донор, Иван Гранитски - шеф на издателството "Захарий Стоянов ", учените Георги Марков, Васил Гюзелев, Константин Косев, както и професорите Ивайло Мирчев и Иван Маразов. Тази година част от книгите ще бъдат дарени и на читалищната библиотека в село Шишковци, община Кюстендил.

"Ние сме безпределно признателни за това, че във времена на финансова рецесия, когато мъчно може да си позволим доста покупки на книги, тези дарения идват като скъпо попълнение в нашите фондове. Тази година те са към стотина ", сподели шефът на Регионалната библиотека София Пейчева.

"Една благородна традиция се откри през последните години в библиотеката и в галерията в Кюстендил. Тази самодейност се разраства, а това е добър образец и за други градове ", сподели Иван Гранитски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР