Регионална дирекция по горите - Берковица обяви конкурси за две

...
Регионална дирекция по горите - Берковица обяви конкурси за две
Коментари Харесай

Търсят двама горски инспектори в Северозапада, вижте какви са условията

Регионална дирекция по горите - Берковица разгласи състезания за две свободни позиции, научи организация BulNews. 
Търсят се двама горски инспектори за офисите в Мездра и Чупрене. Бъдещите чиновници ще би трябвало да реализират надзор по използване на закона във връзка с всички действия в горските територии, както и върху съхранението, превозването и преправянето на дървесина и недървесни горски артикули. В дилемите им влиза още попречване и определяне на нарушавания на Закона за горите, Закона за лова и запазване на дивеча, Закона за рибарството и аквакултурите, Закона за предпазените  територии, Закона за биологичното многообразие и Закона за лечебните растения.
Кандидатите за поста би трябвало да имат висше лесовъдско обучение или такова в областта на аграрните науки и ветеринарната медицина. Преминалите доброволна военна работа се употребяват с преимущество. Професионален опит не се изисква. 
Заплатата за позициите е в границите от 710 до 1 600 лв., като точната сума се дефинира при назначението, според от квалификацията и опита на спечелилия претендент.
Подборът ще се организира на два стадия – тест и изявление, а документи за кандидатстване се подават в период до 24 октомври, в това число. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР