Регионален бизнес форум ще се проведе следващата сряда – 25

...
Регионален бизнес форум ще се проведе следващата сряда – 25
Коментари Харесай

Регионален бизнес форум Габрово 2023

Регионален бизнес конгрес ще се организира идната сряда – 25 януари, в ритуалната зала на Община Габрово. По време на събитието компании от региона ще показват свои новаторски планове и положителни практики, ще бъдат презентирани и опциите на Технологичния парк към Технически университет – Габрово.

Присъстващите ще бъдат осведомени с настоящи данни за районния стопански профил на Габрово, както и с опциите за финансиране и съдействие на бизнеса през актуалната 2023 година

Форумът се провежда взаимно от Община Габрово, Регионален иновационен център „ Амбициозно Габрово “, Габровска търговско-промишлена палата, Областна администрация – Габрово и Техническия университет. Той е част от програмата на новосъздадения екип за съдействие в областта на нововъведенията „ Gabrovo ICT “.

С помощта на тази конструкция ще се реализира по-добро взаимоотношение сред фирмите и научно-изследователските организации, ще се обезпечи експертна поддръжка на бизнеса и ще се увеличи потенциалът му за присъединяване в процедури за финансиране и мрежи за партньорство. Целта е в района да се създават повече новаторски артикули и да се усъвършенства софтуерният трансфер.

Желаещите могат да заявят присъствено присъединяване до 23 януари 2023 година на ел. поща[email protected].
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР