Реформата в МВР се извършва, дори е приключила в някои

...
Реформата в МВР се извършва, дори е приключила в някои
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Диспропорциите, които са натрупани в МВР, са крещящи


Реформата в Министерство на вътрешните работи се прави, даже е завършила в някои браншове. Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков на брифинг.

„ Реформи в Министерство на вътрешните работи са подхванати, правят се и някои от тях са приключени. На фона на изказванията, че промени в Министерство на вътрешните работи не се правили, тъй като министърът нямал смелостта да извърши промените. Друг е въпросът, че промени не се правят за ден, седмица или за месец, откакто 20 години нито един началник в Министерство на вътрешните работи не се е замислял за структурата на това министерство дали дава отговор на актуалните условия. Диспропорциите, които са насъбрани във времето са толкоз крещящи, че не можем да ги отминем с безучастие, както се е правело досега”, съобщи Бойко Рашков.

„ Правителството и управлението на Министерство на вътрешните работи – което беше образувано през декември, станахме очевидци на разнопосочни изявления. Вероятно ще следим такива и през идващите дни. Онези борби, които се развиват в чисто политическата сфера се отразяват на всички министерства и в частност и на Министерство на вътрешните работи. Дават се най-често случайни оценки, издаващи непознаване на работата на Министерство на вътрешните работи и оценки, обслужващи само политическите тези, които се застъпват от една или друга политическа партия “, акцентира Бойко Рашков.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР