Референдумите каточаст от управлението на държавата и прочитът на изминалите

...
Референдумите каточаст от управлението на държавата и прочитът на изминалите
Коментари Харесай

В Търсене на истината със Савина Петкова и Стефан Левашки - еп.3: Светна ли им Червената лампа на политиците?

Референдумите каточаст от ръководството на страната и прочитът на миналите избори - тематиките разясниха първата жена ръководител на Общински съвет на Пловдив Савина Петкова и някогашният ръководител на адвокатската гилдия в града на тепетата юрист Стефан Левашки - гост-водещи на новата графа на Дарик Пловдив „ В търсене на истината ".

Няколко са акцентите от анализите на последните изключителни парламентарни избори от 2 април, които не се чуват ясно по медиите, разяснява Савина Петкова.

*Получихме още от същото.

* Процентът на негласувалите е повече от 60, което е следващият гласовит пестник върху политиците.

* Българскиятизбирател няма доверие на политиците.

* Дневният ред на доста политици не съответствува с дневния ред на българите.

От тези съществени заключения поражда въпросът доколкоизбраните депутати ще съставляват законно ползите на народа в новия парламент, откакто повече от половината гласоподаватели не са дали своят вот на тези избори, а над 100 хиляди от гласувалитеса отбелязали " не поддържам никого "?

Единственият победителе " Възраждане ", добави още Савина Петкова.Вотътза партиятана Костадин Костадинов е индикативен за смяната на структурата на тази политическа мощ.

Фактът, че доста хора с висше обучение са дали своят вот за " Възраждане " значи ясно, че гласоподавателите желаят българските политиците да пазят на първо място националните ползи, а освен евроатлантическите и европейските полезности.

" Резултатът от изборите беше предупреден ", разяснява и юрист Стефан Левашки.

" Възраждане " са забавната партия на тези избори и съгласно него.

И двамата адвокати се сплотиха към тезата, че в регионале мащаб, този тип допитване може да е доста ефикасен - и във връзка с дългогодишния проблем с присъединението на общините Марица и Родопи към Пловдив, и по отношение на зачестилото неодобрение и протестив регионазарадидействащи кариери или нови планове за създаване на такива уреди.

Асистент продукция и водещ: Искра Койчева

Продуцент и редактор: Лалка Златанова

Саунд дизайн и постпродукция: Петър Тодоров
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР