Референдумът за запазване на българския лев и прекратяване на участието

...
Референдумът за запазване на българския лев и прекратяване на участието
Коментари Харесай

Костадинов: 344 000 подписа за референдума бяхме събрали до миналата сряда

Референдумът за опазване на българския лев и преустановяване на присъединяване ни във войната са измежду нашите цели. 344 000 подписа бяхме събрали до предходната сряда от общо 400 000. Имаме общо 5 седмици да ги съберем. Вероятно ще внесем сред 500 и 600 000 подписа. Българският лев е доста постоянен. Вкарването на еврото ще докара до очистване на българската финансова самостоятелност, увеличение на инфлацията, плячкосване на спестяванията и ограничение на приходите.

Това сподели за " На фокус " по Нова телевизия водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Няма гаранция, че сегашният курс на еврото към лв. ще бъде непокътнат. Това ще значи обезценяване на спестяванията ", счита той. И добави, че " Възраждане " събира дарения в евро, тъй като youtube разрешава единствено тази валута. " Събрали сме 55 евро предишния месец, те отиват за хората, които непринудено поддържат канала ", изясни Костадинов.

По думите му " Възраждане " приканва жителите да вземат свободата в своите ръце и да ръководят. " Водихме диалози с всички, в това число ГЕРБ и Политическа партия. Техни представители желаеха да отстъпим от нашите правила и визии, с цел да участваме в кабинет. Не са ни предложили съответни постове ", разяснява той.

Той дефинира като незаслужено решението на ЦИК да не се ограничи броя заявки от един IР адрес. " В Турция от 48 адреса са подадени повече от 11 700 заявки. Това е изрично опит за манипулиране на изборите. Възможно е част от тях да се намират в България. Хората, които пътуват в чужбина в деня на изборите, могат да гласоподават в посолствата, нямат потребност от заявки, счита Костадинов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР