Референдумът в Македония има консултативен характер, договорът за членство в

...
Референдумът в Македония има консултативен характер, договорът за членство в
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Референдумът в Македония има консултативен характер

Референдумът в Македония има съвещателен темперамент, договорът за участие в Европейския съюз и НАТО би трябвало да бъде утвърден от Народното събрание. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” журналистът Любчо Нешков по отношение на резултатите от допитването при нашите съседи за името на страната, от което зависи участието ѝ в Европейския съюз и НАТО.
Референдумът за името на Македония: Над 90% са дали своят вот „ за ”, само че не е годен При 91% обработени бюлетини интензивността е 36%
Според Нешков, както и съгласно множеството анализатори, значително ниската изборна интензивност се дължи на нереалния брой на гласоподавателите по описите. „ Питах добре осведомен човек какъв брой души живеят в Македония и той отговори: „ Един Бог знае какъв брой сме?”, посочи журналистът.
Зоран Заев заплаши с предварителни избори, в случай че ВМРО-ДПМНЕ бойкотира смяната на името в Народното събрание Това съобщи македонският министър председател след края на гласуването на референдума в страната
Любчо Нешков предизвести, че предварителни избори, с които заплаши министър председателят Зоран Заев, в случай че опозицията бойкотира смяната на името в Народното събрание, ще са съдбовни за ВМРО-ДПМНЕ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР