Редом до обичайните заподозрени“ – Гру, момичетата и жълтите миньони

...
Редом до обичайните заподозрени“ – Гру, момичетата и жълтите миньони
Коментари Харесай

Жълтите миньони и гласовете на Албена Михова и Дони в "Аз, проклетникът"

Редом до „ нормалните обвинени “ – Гру, девойките и жълтите миньони – в " Аз, проклетникът " (Despicable Me) се появяват още колоритни герои, които съвършено допълват комичния безпорядък от щури номера, яки коли и чудати джаджи. В ролята на симпатичния корейски продавач на перуки Флойд влиза Дони, който озвучава персонажа на български. С гласа на Албена Михова е показана кокетната Шарън – красива русокоска с упоритост да откри своя хубав мускулест принц в лицето на непохватния Гру. Бившият изверг Гру пък ще донесе постоянна доза смях в киносалоните, озвучен, както в първия филм, от артиста деец в дублажите Стоян Алексиев.

Продавачът на перуки Флойд Орелсан е кореец, притежател на магазин за перуки в мол „ Пардайз “, където се развива огромна част от действието във кино лентата. Флойд е горделив мъж с огромна външност, само че и неотстъпчив търговец. Винаги се оглежда за плешиви мъже, евентуални клиенти и по този начин се среща с Гру. На български Флойд е озвучен от известния артист и артист Дони, който признава, че неговата среща с героя се е състояла едвам в звукозаписното студио, само че го е харесал от пръв взор. „ Той обожава стоката, която предлага, мек е като памук пред клиента, само че в случай че някой не хареса продуктите му, доста се визира “, споделя Дони.

С гласа на Албена Михова ще приказва кокетната и напориста Шарън. Самовлюбена, хирургически „ усъвършенствана “ и прекалено гримирана, Шарън по никакъв начин не си дава сметка по какъв начин наподобява в профил и твърди, че ненавижда хората, които преиграват, въпреки самата тя да е от тях.

За положителното въодушевление на армията жълти миньони на Гру в " Аз, проклетникът " се грижи Фарел Уилямс, който е част от екипа, основал саундтрака към кино лентата. „ Екипът на Illumination е доста изобретателен и аз трябваше да направя музика, която да дава отговор на колоритната визия на кино лентата “, разяснява музикантът. „ Този път несъмнено искахме да създадем нещо по-емоционално. Нещо, което пасва на 70-те години. Аз съм роден през 70-те, тъй че незабавно улових този дух “.

В звук с динамичния темп на музиката и с гласовете на едни от най-обичаните български артисти, " Аз, проклетникът " идва в кината с обещанието да се трансформира в най-щурото кино премеждие това лято. С помощта на серия нечаквани обрати и шеговити намигвания от ориста, някогашният изверг номер едно Гру ще се трансформира в грижлив и любящ татко. Миловидните жълти миньони от своя страна ще сменят нрава и... цвета си. На пъстрата палитра от страсти българските фенове ще могат да се насладят още по-пълноценно в неповторимото киноизживяване 4DX, добавящо придвижвания на седалката, разпространяване на водни капки, чувство за вятър и аромати от сцените във кино лентата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР