Редица знаменитости са дали положителни проби за COVID-19, след като

...
Редица знаменитости са дали положителни проби за COVID-19, след като
Коментари Харесай

Знаменитости се заразиха с COVID на церемонията „Златен глобус”

Редица звезди са дали позитивни проби за COVID-19, откакто са се появили на премиите " Златен глобус ".

Няколко звезди, измежду които Колин Фарел, Брендън Глийсън, Джейми Лий Къртис и Мишел Пфайфър , оповестиха, че са се заразили с вируса в дните след премиите.

Several celebrities announce Covid days after Golden Globes
— BBC News (World) (@BBCWorld)
На премиите " Изборът на критиците ", които се излъчиха в неделя, се изискваха проби за COVID-19 за участниците, защото описът на отпадналите се усилваше.

Няколко звезди, които бяха принудени да отсъстват, се включиха в обществените мрежи.

" Толкова скърбя, че ще пропусна премиите " Изборът на критиците " през днешния ден " , написа Пфайфър в обява в Instagram. " Да, Коронавирус. "
               

Очакваше се Пфайфър да връчи премията за изцяло творчество на артиста Джеф Бриджис, който вместо това получи премията от Джон Гудман.

Jamie Lee Curtis and Michelle Pfeiffer are among the names of several celebrities who tested positive for COVID-19 after attending the Golden Globes.
— ABC News (@ABC)
Мишел Пфайфър съжалява, че е пропуснала премиите " Изборът на критиците " заради това, че е хванала COVI-19, откакто се е появила на " Златните глобуси ".

Според " Холивуд рипортър " защитните ограничения за сигурност против ковид като проби, имунизации и условия за маски са били непоследователни през този сезон на премиите.

Експерти по публично здраве споделят, че не са сюрпризирани от последните проблеми, пред които е изправен елитът на холивудските награди.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР