Никол, един от най-обичаните и мразените участници в сезон 6

...
Никол, един от най-обичаните и мразените участници в сезон 6
Коментари Харесай

Никол след Hell’s Kitchen: Шеф Ангелов беше много разочарован от нас!

Никол, един от най-обичаните и ненавижданите участници в сезон 6 на Hell’s Kitchen, е специфичен посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”. Кулинарката от Барселона е най-добре класиралата се жена и отпадна на крачка от топ 4 и показа пред водещия Станислав Иванов за какво тя е най-хубавата жена този сезон.

Никол разкри, че един от най-близките ѝ хора в Кухнята на Ада е била Симона, с която са се сближили още от началото. Още тогава Мони е декларирала, че желае да се учи от Никол.

Водещият на подкаста “Кухнята след Ада ” Станислав Иванов показа, че е считал, че Никол има всички качества да завоюва и я е виждал като победител. В нея е виждал хъса, който самият той сподели в Кухнята на Ада.

Никол споделя, че е научила доста от началник Виктор Ангелов. Тя разкри, че най-важният урок е бил да не лети във въздуха. Никол показа, че се счита за водач и в живота, и в кухнята. Тя е безапелационна, че Hell’s Kitchen я е научил да обича България.

Никол споделя, че от няколко седмици Станислав е най-хубавият измежду мъжете и вижда него като евентуален победител. Тя разкри, че той прави съвършени чинии и има най-голямо израстване в надпреварата.

Никол разкри в “Кухнята след Ада ”, че с мъже готви по-добре. Тя показа, че е нямала самообладание да си тръгнат останалите дами, с цел да готви единствено с мъжете. Изненадващо по време на изявлението тя показва една от дамите, с които се е разбирала единствено с взор в кухнята.

Никол показа, че не харесва Изабел Овчарова - Изи от тима на златните. Тя мисли, че е лигава, а държанието ѝ дефинира като детинско. Никол се изрече остро и за Чоткин, който съгласно нея не свети в кухнята. Той не ѝ подхожда като човек и съгласно нея прави “тъпи неточности, които не си признава ”. Тя е безапелационна, че той играе доста подмолни игри.

В “Кухнята след Ада ” Никол разкри, че е огромен почитател на Тейлър Суфт. Тя сподели две татуировки, които има на певицата.

Ще взе участие ли Никол в Big Brother? И кой ще ѝ остане непосредствен след Кухнята на Ада?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР