Редица нарушения са открити при проверка на пункт за годишни

...
Редица нарушения са открити при проверка на пункт за годишни
Коментари Харесай

Откриха редица нарушения при проверка на пункт за годишни технически прегледи в София

Редица нарушавания са открити при инспекция на пункт за годишни механически прегледи в София, след ревизия осъществена от чиновници на ГДНП, Национална агенция за приходите и ИААА, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Специализираната инспекция е осъществена през вчерашния ден. Провереното сдружение е записано по Закона за Данък добавена стойност, като за календарната 2017 година от действия, свързани с механически прегледи, е отчело пред Национална агенция за приходите оборот, който не кореспондира с броя на миналите на механически обзор.

При инспекцията е открито, че издадените касови бележки не дават отговор на броя на миналите на обзор моторни транспортни средства. Само за времето от 1 до 6 октомври т.г. през пункта за обзор са минали 55 моторни транспортни средства, а издадените за интервала касови бележки са 21.

Констатирано е още, че газанализаторът на сдружението не работи в правила, а системата за мерене на димните газове се манипулира като сензорът не се слага на вярното място за тъкмо премерване. Работата по изясняване и определяне на нарушаванията продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР