Редица косвени признаци подсказват, че някъде се водят дискретно преговори.

...
Редица косвени признаци подсказват, че някъде се водят дискретно преговори.
Коментари Харесай

Боян Чуков разкри: Водят се дискретно преговори за мир. Затова Макрон стана агресивен и се прави на боен галски петел

Редица косвени признаци подсказват, че някъде се водят дискретно договаряния. Преговори за договарянията за мир. Така стартира къс, само че изчерпателен пост на политолога Боян Чуков. В него той се заяжда намерено с френския президент Еманюел Макрон.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Редица косвени признаци подсказват, че някъде се водят дискретно договаряния. Преговори за договарянията за мир. Затова Макрон стана нападателен и се прави на военен галски петел. Според мен единствено просто блъфира и се дуе като паун. Пуска си фотоси обработени с фотошоп, че да наподобява като супер мъжага. Не му се получава.

 

 

Ето и забавен коментар под поста:

Г-н Чуков,без да съм специалист във вашата област,но оценявам и проследявам с интерес мненията ви….бих си позволил(простете ми лаишкото поведение),да кажа че към този момент са се договорили. Сега просто се чудят по какъв начин са го оповестят,че да може евроатлан.свят(използвам термини на нашите политици) да си резервира лицето.Все отново папата не приказва инцидентни неща,а и от епохи папата(без значение,кой е той) е една от най-информираните персони в света. И предвид на неговите изказване,се привеждам на мисълта че договорката към този момент е подписана м/у който би трябвало.

А фотосите, които засяга Боян Чуков пусна през днешния ден Соазиг дьо ла Моасониере, формалният президентски фотограф, напомня SafeNews.

Той пусна две фотоси на уверено изглеждащ, потен Макрон, който удря боксова круша във фитнес зала.

Nice-Matin, районен френски всекидневник, сподели, че изображенията предават обръщение за „ висша неустрашимост “.

Те припомнят фотосите на Путин с голи гърди, яздещ кон или практикуващ джудо

Снимките идват на фона на промяната на тактиката на Макрон по отношение на метода към войната в Украйна. Френският водач приканва НАТО да не изключва разполагането на войски на територията на воюващата страна. Сатириците го показват във военна екипировка, водещ французите към война.

Последните фотоси провокираха забавление във френските обществени медии, където някои консуматори допуснаха, че президентът се пробва да копира Робърт де Ниро в „ Разяреният бик “. Кадрите бяха похвалени от Гаспард Гантцер, добре прочут доктор, който ги разказа като „ забавни “ във връзка с връзките с обществеността, само че също и като художествено наличие.

Ганцер сподели, че Макрон желае да покаже, че е „ в добра физическа форма… и остава човек, който е цялостен с сила и стимулиран “.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР