Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 10

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 10
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 10 февруари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 10 февруари.

АСЕН ВАСИЛЕВ: ИНВЕСТИТОРИТЕ ИДВАТ И НИ ПИТАТ ДАЛИ НЯМА ЛИ ДА ГИ РЕКЕТИРАМЕ

В момента има извънредно засилен интерес от външни вложители. Те обаче идват и ни питат единствено един въпрос: " Нали вие няма да ни рекетирате и да ни кажете кой е подизпълнител? " Това сподели вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев при разискването на първо четене на законопроекта за държавния бюджет за 2022 година в Народното събрание.

СЛЕД 200-ТЕ ВЪПРОСА НА АНГЕЛКОВА: Движение за права и свободи С ПОКАЗНО СРЕЩУ РАШКОВ КАК съдебна експертиза СПЪВА ВЛАСТТА

Две трети от депутатите на Движението за права и свободи дружно с водача Мустафа Карадайъ са внесли през днешния ден въпроси по една и съща тематика към вицепремиера и министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Тя е по отношение на „ дейности за оказан напън и тормоз от страна на Министерство на вътрешните работи по време на предизборната акция и в изборния ден “.

" ПРИГОТВЕТЕ съдебна експертиза ЗА УДАР ": НАИСТИНА ЛИ АВАРИЙНА СИТУАЦИЯ СЪС САМОЛЕТ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ Е НОРМАЛНО РАЗВИТИЕ?

Всеки, който се е качвал в аероплан, сигурно е изпитвал подозрения дали ще слезе сполучливо. Страхът е неизменима част от човешкото създание и неведнъж той е несъизмерим – само че в нощта на 6-ти против 7-ми февруари на Летище София наподобява е бил оневинен.

" ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО, НЕ РЕПРЕСИИТЕ ": ДЕПУТАТИТЕ ПРИЕХА НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ

Народното събрание одобри на първо четене държавния бюджет за 2022 година. Решението беше взето със 129 гласа " за " и 99 " срещу ".

ЗА ВТОРИ ПЪТ - ПРОКУРАТУРАТА Е ОСЪДЕНА, ЗАЩОТО Е ДОПРИНЕСЛА ЗА УБИЙСТВОТО НА ШЕСТ ДУШИ

Шестима души бяха грубо убити, а прокуратурата с бездействието си е съдействала това да се случи. Затова държавното обвиняване дължи 80 000 лв., сочи решение и на втора инстанция (Софийски апелативен съд). То може да бъде обжалвано.

РУМЕН РАДЕВ: ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ F-16 ЩЕ съдебна експертиза ЗАБАВЯТ, ПИТАЙТЕ БОРИСОВ ЗАЩО

Доставката на новите 8 изтребители F-16, които поръчахме и платихме на Съединени американски щати, ще закъснее и то значително, питайте Бойко Борисов какъв контракт е подписал за тях. Това сподели пред публицисти президентът Румен Радев, откакто дружно с военния министър Стефан Янев изслуша разбора на положението на Въоръжените ни сили през 2021 година от началника на защитата адмирал Емил Ефтимов.

ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ: ЛЕКУВАТ НИ Пожарна охрана ИМЕЙЛ ИЛИ Пожарна охрана ТЕЛЕФОНА (ВИДЕО)

Заради епидемията от COVID-19 на 12 януари тази година бе оповестено прекъсване на плановия банкет и плановите интервенции. От това се оплакват хората с увреждания, множеството от които са и с хронични болести. Те молят да се реализира естествен достъп до опазване на здравето за всички.

ИВАН ДЕМЕРДЖИЕВ: РАЗПИТИТЕ СА ЖАЛЪК ОПИТ ЗА НАТИСК ОТ СТРАНА НА ИВАН ГЕШЕВ

Има две решения на Европейския съд за правата на индивида, които са използвани по случая – едното е точно презумпцията за невиновност, която редовно се нарушава от Иван Гешев.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР