Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 10

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 10
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 10 януари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 10 януари.

ПРЕВОЗВАЧИ ПРЕД ФАЛИТ ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА И ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА

Автобусни превозвачи стартират да банкрутират две години след началото на пандемията. Причината е отлив на превозените пасажери поради липса на интерес към потребление на услугата и високите цени на горивата.

ГРОЗНА АНТИБЪЛГАРСКА ПРОВОКАЦИЯ ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА КСНС

Неизвестен мъж разпръсна позиви с антибългарска устременост пред Президентството, броени часове преди започването на Консултативния съвет по национална сигурност за евроинтеграцията на районен съд Македония, съобщи кореспондент на БГНЕС.

СТЕФАН ЯНЕВ: ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА НАЦИОНАЛНА ПОЗИЦИЯ ЗА КОНФЛИКТА В УКРАЙНА

България е срещу „ ескалирането на военните ограничения “ преди да бъдат употребявани всички дипломатически средства за разрешаване на напрежението по руско-украинската граница.

ДИМИТЪР КОВАЧЕВСКИ: НЯМА ДА ПРАВИМ ОТСТЪПКИ ПРЕД БЪЛГАРИЯ, ГЛАСЪТ НА ОМРАЗАТА ТРЯБВА ДА ЗАТИХНЕ

Номинираният за министър-председател на Северна Македония Димитър Ковачевски се надява да построи съответни и другарски връзки с българския министър председател Кирил Петков. Това стана ясно от негово изявление пред Македонската осведомително организация.

АРБИТРАЖ: ДОМУСЧИЕВИ ДЪЛЖАТ 25 МЛН. ЛВ. ЗА БЪЛГАРСКИ МОРСКИ ФЛОТ НА ДЪРЖАВАТА

Арбитражният съд при Българската търговско-промишлена палата е постановил, че компанията притежател на „ Параходство Български морски флот “ АД – „ Кей Джи Маритайм Шипинг “ АД, дължи на страната малко над 25,3 млн. лв. наказателна клауза по контракта за приватизация, съобщи правният уебсайт „ Лекс “.

ПРОКУРАТУРАТА съдебна експертиза ЗАДЕЙСТВА Пожарна охрана ЗАПЛАХИТЕ СРЕЩУ АТАНАС ЧОБАНОВ И БОРИС БОНЕВ

Софийската районна прокуратура се е самосезирала по отношение на изказвания на журналиста Атанас Чобанов и столичния общински консултант от " Спаси София " Борис Бонев, че по отношение на тях са отправени закани.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР