Редакционният екип ви представлява най-важното за деня, 5 октомври. Целият

...
Редакционният екип ви представлява най-важното за деня, 5 октомври. Целият
Коментари Харесай

Новини: Най-важното за деня, 5 октомври

Редакционният екип ви съставлява най-важното за деня, 5 октомври.

Целият ми бизнес беше напълно в България. Винаги съм считал, че налозите ни са задоволително ниски, с цел да си заплащам всичко в България и да не мисля за спомагателни оптимизации.

Сформирането на единични цени си е приоритет, фирмена политика, фирмен запас и фирмен светоглед.

Държавата ще изтегли нов дълг в размер на рекордните за актуалната година 500 млн. лв., излиза наяве от обява на уеб страницата на Българската национална банка.

Производителите на самун, млечни и месни артикули са принудени да вдигнат цените, тъй като с изключение на силата, нарастване има при всички съставни елементи като горива, първични материали и даже опаковки, обясниха представители на другите сектори.

Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), ръководена от някогашния основен прокурор Сотир Цацаров, би трябвало да се сезира по тематиката с Досиетата " Пандора ". Това сподели юристът и народен представител от 43-тия парламент Петър Славов пред Actualno.com.

Невярна е информацията за недекларирани от мен офшорни сдружения. Това се показва в позиция на Делян Пеевски по отношение на досиетата „ Пандора “.

Българската организация по сигурност на храните излезе с публична позиция по отношение на качеството на бебешките храни на българския пазар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР