Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалата неделя,

...
Редакционният екип на ви представя най-важните новини за изминалата неделя,
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 25 ноември

Редакционният екип на ви показва най-важните вести за миналата неделя, 25 ноември.
ЛИДЕРИТЕ НА Европейски Съюз ОДОБРИХА СПОРАЗУМЕНИЕТО С ЛОНДОН ЗА BREXIT
Лидерите на 27-те страни членки на Европейския съюз утвърдиха изискванията на историческото съглашение с Англия на специфична среща на високо ниво в Брюксел.
НЕСПРАВЕДЛИВИТЕ СТАНДАРТИ НА ЖИВОТ ИЗКАРАХА ГРАЖДАНИ ОТНОВО НА УЛИЦАТА
Днешната неделя бе белязана от митинги в цялата страна против несправедливия стандарт на живот. В десетки градове поданици излязоха на цивилен акции, като на множеството места блокираха пътища и автомагистрали.

107 сирийци са били приети в болница след обстрела на жилищни региони на сирийския град Алепо със снаряди, цялостни с отровни субстанции.
БОЙКО БОРИСОВ ПРИЗОВА ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ ДА ОБЯСНИ ЗА АПАРТАМЕНТА, В КОЙТО ЖИВЕЕ
Нямам коментар по въпроса за жилището, в който живее министърът на финансите Владислав Горанов. Това сподели министър председателят Бойко Борисов в Брюксел във връзка жилището, в което живее финансист №1.
РУМЯНА БЪЧВАРОВА: ПОСЛЕДНИТЕ ПРОТЕСТИ НЯМАТ ЛИДЕРИ И ИЗПЪЛНИМИ ИСКАНИЯ
Последните митинги, за разлика от тези на майките на деца с увреждания, нямат водачи и изпълними претенции. Това разгласи в изявление за предаването „ Тази неделя” по bTV шефът на кабинета на премиера Бойко Борисов – Румяна Бъчварова.
ЦВЕТАНОВ: РАДЕВ И Българска социалистическа партия МОЖЕ ДА ИСКАТ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, НО НЯМА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ТАКИВА
Българска социалистическа партия и президентът Румен Радев може доста да желаят предварителни избори, само че към този миг няма предпоставки за такива. Това разяснява пред публицисти във Варна ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов
В БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ТРЕТА ЖЕНА СТАВА ЖЕРТВА НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ

Петър Стойчев записа следващия си огромен триумф в кариерата, откакто рано тази заран завоюва първия в историята проведен плувен маратон на Антарктида с дължина 1000 метра.
СОФИЙСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ПРАЗНУВА В ДЕНЯ НА СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ
На 25 ноември 2018 година Софийският университет „ Свети Климент Охридски” означи своя патронен празник с академично празненство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР