Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 май

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 13 май.
ОТ 80 000 ДЕКЛАРАЦИИ В КПКОНПИ, ТАЗИ НА ПОРОЖАНОВ съдебна експертиза ОКАЗА УНИКАЛНА
Сред близо 80 000 заявления, оповестени в уеб страницата на КПКОНПИ, тази на земеделският министър Румен Порожанов се оказва " неповторима ". Това демонстрира инспекция на уеб страницата за проверяваща публицистика " Биволъ ".
ЦАЦАРОВ СЧИТА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ПОДРАНИЛ С КОНСУЛТАЦИИТЕ ЗА НОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР
Правомощията на основния прокурор не трябва да бъдат променяни преди избора на идващ, а президентът Румен Радев е подранил с консултациите за нов обвинител номер едно. Това стана ясно от думите на основния прокурор Сотир Цацаров след среща с президента, съобщи кореспондент на.
ГЕРБ ПРИЗОВАХА ПРЕЗИДЕНТА ДА МЪЛЧИ, ЩАБЪТ НА Българска социалистическа партия БИЛ ПРИ НЕГО
ГЕРБ приканиха президентът Румен Радев да резервира радиомълчание във връзка с вложенията, вложителите и бизнес климата в България.

Правим организация за редом броене ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на партията.

ДУМИТЕ НА ТУРСКИЯ ПОСЛАНИК ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УЧЕНЕ НА ТУРСКИ У НАС БИЛИ ПРИЕТИ ПОГРЕШНО
Посланикът на Република Турция твърди, че думите му са били неправилно интерпретирани от медиите, оповестяват от Министерството на външните работи.
ТРАДИЦИОННОТО ХРИСТИЯНСКО СЕМЕЙСТВО И ЦЕННОСТИ - КАКВО ПИШЕ В БИБЛИЯТА
Традиционните християнски полезности, обичайното християнско семейство – тези словосъчетания стават все по-популярни, когато политици – нормално националисти, пазят дадена позиция.
НОВ СИГНАЛ ДАЛИ ПЕЕВСКИ МОЖЕ ДА съдебна експертиза КАНДИДАТИРА ЗА ЕВРОДЕПУТАТ – ДО ПРОКУРАТУРАТА
Макар Върховният административен съд (ВАС) да не видя неправда в това, че ЦИК действително ревизира единствено по адресна регистрация т.е. не в действителност дали Делян Пеевски е живял в последните 6 месеца в Европейски Съюз, с цел да може да се кандидатира за евродепутат, гражданско придвижване " Боец " се обърна с въпрос по тематиката и към Върховната касационна прокуратура (ВАП).
Национален статистически институт: БЪЛГАРИТЕ СА С НАЙ-НИСКА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА В ЕВРОПА
България, дружно с Латвия (74.9 години), е измежду страните с най-ниска междинна дълготрайност на живота на популацията в Европейския съюз, а с най-висока са Испания (83.4) и Италия (83.1 години), оповестиха от Национален статистически институт.

Албанският министър председател Еди Рама не се отхвърля от концепцията за сливане на Албания и Косово, като прави оценка, че албанците в двете страни са братя, които в този момент живеят в две разнообразни страни и затова би трябвало да се обединят.

Десислава Радева, брачна половинка на президента Румен Радев, се закани в никакъв случай повече да не лети с самолетната компания Lufthansa, откакто неин полет бил анулиран.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР