Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Председателят на комисията по труда и

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgПредседателят на комисията по труда и
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Прекалихме със страховете за коронавируса, мерките срещу него са организиран хаос

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Председателят на комисията по труда и обществената политика в Народното събрание Д-р Хасан Адемов дефинира като проведен безпорядък реакцията в България по въпроса с ковид. В предаването „ Лице в лице “ по bTV той акцентира, че е безсмислено всички хора, които се връщат от страни с разпространяване на болестта, да остават под карантината.

Тези, които имат признаци, би трябвало да бъдат приети в болница, тези, които нямат признаци няма за какво да стоят 14 дни изолирани, изясни Адемов. Той акцентира, че антикризисния щаб би трябвало да уточни ясно по какъв аршин ще се дефинира кой да бъде подложен под карантина. Това към момента не е направено. Адемов даде персоналното си мнение, че единствено хората с хронични болести и съществени здравни проблеми би трябвало да са карантинирани.

Председателят на обществената комисия към Народното събрание беше безапелационен, че всеки под карантина би трябвало са в болнични, а не в отпуска.

Адемов разяснява и това, че няма по какъв начин здравната целенасоченост да се опълчва на финансовата непоклатимост на страната.

„ Човек не може самичък да се слага под карантина “, това разяснява в същото предаване и водачът на КНСБ Пламен Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 cron1 (преди 18 минути) Рейтинг: 10021 | Одобрение: 2071 Ще бъде забавно, в случай че първият болен от Коронавирус, е дупетат от Народно събрание...   Ухилен https://www.facebook.com/Kronenberg111/  4  0 ас (преди 2 часа) Рейтинг: 29113 | Одобрение: 10568 какъв брой ли още пари ще заграбят герб с тази непотребна суматоха?  4  1 MrBean (преди 3 часа) Рейтинг: 21717 | Одобрение: 4397 По принцип чул те Господ.Но в случай че си мислите че ще обвинявате "международното състояние " добре си помислете.Хората отделят цели област,а тук бай-Асан фелдшера ще дава ум....абе що не ти.........  6  0 4udovi6teto (преди 3 часа) Рейтинг: 19568 | Одобрение: 6773 И през днешния ден в Народно събрание хвърчаха плюнки. Защо ли не видях ни един народен представител с противогрипна маска?  Ухилен https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери СтанковНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР