Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]  Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg  Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин
Коментари Харесай

Марешки се обърна към президента Радев: Разговорите за изборите се превръщат в говорилня

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]
 

Лидерът на партия ВОЛЯ Веселин Марешки популяризира отворено писмо до президента Румен Радев. В него той разяснява дебата за изборното законодателство, проведен от президента предходната седмица.

Ето целият текст на писмото на водача на ВОЛЯ:

Промените в изборното законодателство са извънредно значима тематика за цялото общество. Гарантирането на почтени и транспарантни избори би трябвало да е приоритет за всяка партия и институция в България.

За жал, проведената от Вас среща през предходната седмица, не докара до съответни решения. Ние от ВОЛЯ се оказахме прави, че събирането на необятен формат трансформира диалога в говорилня и не води до нищо градивно.

ВОЛЯ е партия на прагматиците. Ние не подценяваме концепциите на никого, още по-малко на президента на страната. Ето за какво каним Вас и експертния Ви екип на среща единствено с ВОЛЯ и нашите специалисти, с цел да обсъдим съответни законодателни промени. Нещо повече – поемаме ангажимент, в случай че имате потребни хрумвания, ние да ги предложим в Народното събрание, поради обстоятелството, че нямате законодателна самодейност. Така ще можем дружно да отстояваме положителните хрумвания.

Предлагаме срещата да се състои на 4, 5 или 6 февруари 2020г. Оставяме на Вас да изберете датата, часа и мястото според от уговорките Ви.

Вярваме, че откровено сте угрижен за прокарването на нужните промени в ИК и ще предприемете стъпки за реализирането им. Срещата с ВОЛЯ е една такава стъпка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР