Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Председателят на БСП Корнелия Нинова публикува

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgПредседателят на БСП Корнелия Нинова публикува
Коментари Харесай

Нинова отговори на лидера на ДПС: По-кротко, г-н Карадайъ, вие заедно с ОП крепите ГЕРБ на власт

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласява във Facebook отговор на обвиняванията на водача на ДПС Мустафа Карадайъ към социалистите във връзка избора на Валери Симеонов от НФСБ за зам.-председател на Народното събрание.

" За тях човеконенавистта е разбирането за народна власт, или криворазбраната народна власт. С този акт границата на толерантност е прекрачена ", разяснява Карадайъ във връзка с и на Българска социалистическа партия, и на ГЕРБ по отношение на гласуването за Симеонов.

Корнелия Нинова насочи към не го следния отговор: 

" Днес Валери Симеонов е определен за зам.-председател на Народно събрание. Г-н Карадайъ жестоко и неприемливо ни атакува, че ние от Българска социалистическа партия, дружно с ГЕРБ, “олицетворяваме това неразбирателство в политиката. " По-кротко, господин Карадайъ! Българска социалистическа партия няма да бъде пленник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, Оперативна програма, Движение за права и свободи. Едните ръководят публично с ГЕРБ, другите го вършиме подмолно. Единия ден Борисов подмята нещо на едните, на другия - раздава с необятни шепи на другите и всички заедно го крепите (справка - последните избори). Разберете се вътре между тях и не прехвърляйте фамилните си раздори на нас. Не посягайте на престижа на Българска социалистическа партия. Мина времето, когато можехте да го вършиме с безмълвното единодушие на управлението й.
Казвате, че границата на толерантност е прекрачена. Покажете го. Оттеглете поддръжката си за Борисов и държавното управление пада. Твърдите, че за ГЕРБ задържането на власт е над стабилността и сигурността на страната. Задържането на ГЕРБ се дължи на вас. Ако стабилността и сигурността на България са ви по- значими го покажете с дейности, не с голи думи. "

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР