Ред Бул Залцбург победи Ливърпул с 1:0 в контролна среща,

...
Ред Бул Залцбург победи Ливърпул с 1:0 в контролна среща,
Коментари Харесай

Ливърпул с минимална загуба в Залцбург

Ред Бул Залцбург победи Ливърпул с 1:0 в контролна среща, играна на стадион " Ред Бул Арена " в Залцбург. Бенджамин Шешко означи победното попадение.

Първата по-опасна офанзива в срещата бе на сметката на мърсисайдци. Лятното попълнение Дарвин Нунес стреля в напречната греда от дребен ъгъл.

Домакините заиграха по-агресивно в напред във времето и заплашиха вратата на Адриан. Стражът отрази изстрел на Бенджамин Шешко, а при добавката Фернандо пропусна да се разпише на празна врата.

Голът за домакините не закъсня. Бенджамин Шешко оформи крайния резултат, откакто замени подавания с Ноа Окафор и стреля в долня десен ъгъл в 31-ата минута.

След почивката възпитаниците на Юрген Клоп насочиха цели пет точки удара, само че Нико Мантъл отрази изстрели на запасите Луис Диаш, Фирмино и Трент Алекзандър-Арнолд. Попадение на Луис Диаш бе анулирано поради засада.



Това е второ проваляне за Ливърпул в контролите след загубата от Манчестър Юнайтед с 0:4 в Банкок. Следващият мач на " алените " е против първенеца на Англия Манчестър Сити за Къмюнити Шийлд в събота, 30 юли от 19:00 часа. На Ред Бул Залцбург пък следва турнирно посещение против Щурм Грац в 20:30 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР