РИМ (AP) — На Новак Джокович му трябваше малко време,

...
РИМ (AP) — На Новак Джокович му трябваше малко време,
Коментари Харесай

Джокович печели първия си мач на Откритото първенство на Италия след месец почивка. Защитаващият титлата Рибакина се оттегли

РИМ (AP) — На Новак Джокович му трябваше малко време, с цел да стартира първия си мач от близо месец.

Той усъвършенства играта си, откакто загуби първите си два сервис игри с малко небрежна игра обаче и приключи победа с 6-3, 6-1 над левичаря френски квалификант Корентин Муте в първия си мач на Откритото състезание на Италия в петък.

„ Нямам От известно време упражнявах с левичар, тъй че ми лиши малко време, с цел да се приспособя към особеното въртене на топките “, сподели Джокович. „ Първите четири мача бяха много неприятни за мен. … Но по-късно играх добре. ”

Най-високо класираният Джокович не беше играл, откогато загуби от Каспър Рууд на полуфиналите на Мастърса в Монте Карло на 13 април. 24-кратният първенец от Големия шлем също е без купа тази година — за първи път той стигна до май без трофей от 2018 година, когато се завръщаше от травма в десния лакът.

Но Рим, където той е шесткратен първенец, е един от обичаните на Джокович шампионати. Това е и мястото, където Джокович се пробва д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР