Речта на Ахмед Доган се различава от позицията на неговата

...
Речта на Ахмед Доган се различава от позицията на неговата
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Ахмед Доган е прав, това е национално отговорно поведение

Речта на Ахмед Доган се разграничава от позицията на неговата партия, само че Доган е прав – това е национално отговорно говорене. Това разгласи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „ Тази сутрин” във връзка вота на съмнение, който ще бъде гласуван при започване на идната година, и реакцията на почетния ръководител на Движение за права и свободи.

„ Ако вотът на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “ мине, няма партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за ръководство на страната”, съобщи Ахмед Доган в тирада пред партийния актив през вчерашния ден.

Той е безапелационен, че няма сделка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Цветанов разяснява и изявлението на вицепремиера Валери Симеонов за подялбата на концесиите сред ГЕРБ и Движение за права и свободи: „ Когато се е решавало за концесиите на Министерски съвет Валери Симеонов е участвал. Можел е да се противопостави”.



Той разяснява и абсурда с противозаконното подслушване. „ Когато бях вътрешен министър използвахме СРС-та във връзка с Килърите, Наглите, Кокаиновите крале и всичко обвързвано със златарските ателиета и имаше резултат”, посочи Цветан Цветанов.

Вижте цялото изявление във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР