Речта на Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на

...
Речта на Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на
Коментари Харесай

Илхан Андай: Речта на Доган беше правилно разбрана, но всички изгодно развиха други тези

Речта на Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила беше вярно разбрана, само че всички преференциално развиха други тези. На Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила домашното за Нова година е да направи точните сметки кое ще му отнеме повече електорат – дали в случай че получи поддръжката на Движение за права и свободи в един кабинет на малцинството или Патриотите излязат от властта и заемат позиция на съпротива. Такъв разбор направи пред бТВ Илхан Андай на речта на почетния ръководител на Движение за права и свободи.

По думите му, в случай че министър председателят реши, че Патриотите няма да му откъснат проценти може да е податлив през 2018 година да направи ново държавно управление с поддръжката на Движение за права и свободи.

Два са методите да се нападна Движение за права и свободи – да влезе във властта и да почувства изгодата от властта. Другият метод е да направиш опция на Движение за права и свободи с поддръжка на Турция - това и направиха, само че се провалиха, уточни той.

По мотив бежанския поток Андай изясни, че към този момент войната е свършила и всички, които са желали да заминат към Западна Европа са го създали. „ Оградата ни е по-сигурна, а Борисов направи доста Ердоган да не пуска бежанци към нас, макар че инкасира електорални настройки и загуби някой различен % поради положителното отношение към Турция. Ние продължаваме пък да връщаме гюленисти, за което ни благодарят”, уточни той.

По думите му не се дава публична информация за това, само че на конгрес правосъдният им министър изредил няколко страни и споделил, че множеството съседки на Турция оказват помощ да се върнат такива хора.
Андай уточни, че каналджии употребяват Марица за влизане в Гърция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР