Реални действия с конкретни резултати, а не думи за намерения

...
Реални действия с конкретни резултати, а не думи за намерения
Коментари Харесай

Премиерът Гълъб Донев: Реални действия с конкретни резултати, а не думи за намерения очаквам от кризисния щаб в енергетиката

Реални дейности с съответни резултати, а не думи за планове чакам от спешния щаб в енергетиката, който бе основан с моя заповед през вчерашния ден.

Това съобщи министър-председателят Гълъб Донев при започване на първото постоянно държавно съвещание на новия длъжностен кабинет.

Премиерът бе безапелационен, че отговорността му като министър-председател е да търси разновидности за справяне с проблемите и да не основава илюзии. Правителството знае какво прави, няма потребност от външни консултантски услуги, безапелационен бе Донев.

Още на следващия ден Министерството на енергетиката, взаимно с Министерството на финансите, ще изготви проект за финансовото стабилизиране на „ Булгаргаз “, с цел да бъде сдружението в положение да обезпечи финансово газовите доставки. В тази връзка идната седмица енергийното ведомство ще разгласи търг за краткосрочни доставки на полутечен газ, тъй че да бъде обезпечено потреблението на страната до края на отоплителния сезон. „ Това са резултатите, които постигнахме след снощната работа на спешния щаб. Работата ще продължи и в почивните дни, тъй че да бъдем оптимално транспарантни и почтени пред българските жители, пред българското общество и пред българския бизнес “, акцентира Гълъб Донев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР