Реализирана ли е дори стотинка от Плана за възстановяване и

...
Реализирана ли е дори стотинка от Плана за възстановяване и
Коментари Харесай

Карадайъ от Асеновград: За ДПС продоволствената сигурност е приоритет вече 7 години

 izbori_2023_v1_014

Реализирана ли е даже стотинка от Плана за възобновяване и развиване, от оперативните стратегии? Не. Това е проблем на системата, значи, че тази система не действа. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи на предизборна среща в Асеновград. В нея участваха лидерът на листата на Движение за права и свободи за Пловдив-област Рамадан Аталай, евродепутатите Искра Михайлова и Атидже Вели, както и общественият специалист доктор Хасан Адемов.

 

 Асеновград2

 

Карадайъ напомни, че това са пари от Брюксел, с цел да може да се възвърне стопанската система след Ковид-кризата. Това са най-вече средства за дребния бизнес - с цел да не банкрутират, да задържат работни места.

Трябваше да разработим стратегиите още през 2020 година, когато настоявахме за експертен кабинет, само че ГЕРБ от дебелоглав отхвърлиха, съобщи Карадайъ. След като пристигна смяната, която в действителност се оказа смяна към по-лошо, а три години по-късно тези европейски принадлежности не работят, в този момент същите тези се сетиха да приказват, че щели да вършат проекти за дребните земеделци, за дребния бизнес, за изхранването, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

 

 Асеновград3

 

Той акцентира, че това е записано в програмата на Движение за права и свободи отпреди 7 години.

През 2016 година на Националната ни Конференция, а по-късно и през 2017 година, незабавно след изборите, изведохме като приоритет зелена икономика и поставихме за цел продоволствена и енергийна сигурност и самостоятелност на страната, съобщи Карадайъ.

 

Той напомни още, че от Плана за възобновяване и резистентност са били махнали половин милиард лв. за напоителните системи, за хидромелиорация. Вместо тях бяха заложени акумулатори. Защо? Защото при нас не се прави План за възобновяване, с цел да се подкрепя дребният и междинният бизнес, а за един олигарх. Това им е отношението към дневния ред на хората, а в този момент са се сетили, че би трябвало да вземат решение проблемите на хората, сподели Карадайъ.

 

Той съобщи още, че хората в цяла България желаят задача на дилемите за новия кабинет да бъде прекъсване на обедняването.

Време е Движение за права и свободи да е част от ръководството, с цел да спрем обедняването и да има вложения, безапелационен е Карадайъ.

 

Той акцентира, че в сложни и спешни времена се вижда силата на Движение за права и свободи. Ние вършим политика с разсъдък, отговорност, в разговор и с обич към хората. Винаги е било по този начин, тъй като любовта е в основата във философията за правене на политика на Движението за права и свободи, изясни ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Още при основаването на Движение за права и свободи почетният ръководител доктор Ахмед Доган сподели „ не на реваншизма “. Той зададе модела – българския етнически модел, в чиято основа стои философията на заедността, която се базира на любовта към хората, към другите. Моделът на заедността – другите да бъдем дружно. Всеки един от нас да отстоява своето разграничение, своята еднаквост и да е горделив със своето разграничение, със своята еднаквост. Ако е належащо да оказваме помощ на другия, да отстоява своята еднаквост и да бъдем дружно и дружно да градим общото ни бъдеще в нашата татковина България, съобщи Карадайъ.

 

Времето е депесарско, време е за обединяване, за разсъдък, за отговорност, за разговор. Време е България с нови сили да тръгне в полето на вложенията, да се развиваме – ускорено и догонващо, с цел да достигнем междинните европейски стандарти на живот, добави ръководителят на Движение за права и свободи.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР