Реализатор №1 в efbet лига Жорди Кайседо продължава да не

...
Реализатор №1 в efbet лига Жорди Кайседо продължава да не
Коментари Харесай

Кери стана основен асистент за головете на ЦСКА, Юга постави личен рекорд

Реализатор №1 в efbet лига Жорди Кайседо продължава да не е записвал голова суша по-дълга от два дуела в шампионата през този сезон. След като не се разписа против Лудогорец (1:0) и Локо (Сф) (1:1), той разпечата вратата на Славия с 13-ото си попадение през акцията.

Амос Юга вкара третото си попадение в сегашното състезание и по този начин сложи персонален голов връх в границите на един сезон. Досега на три пъти той бе достигал до два точни изстрела във френската Лига 2 с екипите на Льо Авър и Газелек Аячо.

С трите си асистенции против Славия Греъм Кери оглави класацията по този индикатор в ЦСКА. Той към този момент има на сметката си 7 голови паса, изпреварвайки Йомов, който е с 5.

Яник Вилдсхут изигра 18-ия си турнирен мач с алената фланелка. Въпреки, че е бил на терена 1151 минути или над 19 часа, той към момента не се е разписал. Иначе нидерландският флангови футболист откри сметката си в ЦСКА на 9 декември при загубата с 2:3 от Рома от последния кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. Това остава и единственият гол на Вилдсхут за алените до момента, написа " Тема Спорт ".
 ЦСКА вкарва мъчно преди почивката, в никакъв случай през първите 15 минути
ЦСКА вкарва мъчно преди почивката, в никакъв случай през първите 15 минути

Това сочи статистиката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР