Реал записа втора победа над и се класира за полуфиналите

...
Реал записа втора победа над и се класира за полуфиналите
Коментари Харесай

Реал отново би Челси, Милан отстрани Наполи

Реал записа втора победа над и се класира за полуфиналите на Шампионската лига. Също както в Мадрид, Белия балет завоюва с 2:0.. Подобно нещо не се е случвало на отбора от 1993 година

Челси имаше две отлични положения през първото полувреме. Н’Голо Канте обаче пропусна първоначално. В края Куртоа се оправи с Кукурела. Сините натискаха и след почивката и още веднъж Канте не съумя да направи 1:0. Реал чакаше своя миг и вкара гол в 58-ата минута посредством Родриго. Отново той направи 0:2 в 80-ата минута. Бразилецът има към този момент пет попадения в шампионата този сезон.

По същото време Наполи и Милан направиха доста трагичен реванш на „ Диего Марадона “. Росонерите измъкнаха 1:1 и с общ резултат 2:1 не престават напред. Те могат да срещнат Интер на полуфинала в градско дерби на Милано. Интер играе с Бенфика и има задатък от 2:0 от първия мач.

Иначе дуелът в Неапол стартира с изпусната от Оливие Жиру дузпа в интерес на Милан. Френският нападател обаче се реваншира в края на полувремето, когато вкара за 0:1. Малко по-късно гол на Виктор Озимен за 1:1 беше анулиран поради засада.

След почивката Наполи натисна доста съществено и изпусна куп положения. Върхът беше в 86-ата минута, когато реферът даде дузпа за южняците. Мейнян обаче избави удара на Кварацхелия. Наполи извърши 16 корнера и насочи 20 удара, 7 от които блокирани. Домакините въпреки всичко изравниха в третата минута на добавеното време посредством Озимен, само че за повече нямаше време. Така Милан стигна полуфинал в Шампионската лига за първи път от 2007 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР