Реал Сососиедад завършиха наравно 1:1 в домакинството си на Селта

...
Реал Сососиедад завършиха наравно 1:1 в домакинството си на Селта
Коментари Харесай

Селта успя да измъкне точка с десет души с гол в добавенот

Реал Сососиедад приключиха наедно 1:1 в семейството си на Селта в мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Единственото попадение в дуела падна още в 5-ата минута и бе дело на Микел Оярсабал, само че позволиха равнене надълбоко в добавеното време, когато Робин Льо Норман си означи автогол. Момчетата на Иманол Алгуасил приключиха срещата и с човек повече, откакто Ренато Тапия бе изпъден през второто полувреме.

Домакините съумяха да открият резултата още в 4-ата минута при първото по-сериозно състояние в дуела, когато Мигел Оярсал бе изведен по отличен метод от лявата страна и от дребен ъгъл съумя да преодолее Иван Вийяр за 1:0. След четвърт час игра футболистите на домакините стачкуваха и за дузпа в своя изгода, само че съдията остана безгласен.

Постепенно играчите на Карлов Карвахал подвигнаха оборотите и изглеждаха доста по-близо до попадението от своите домакини. Те успяваха да основават много напрежение в наказателното поле, а съществена движеща мощ в натиска бе Яго Аспас.

Гостите от Селта останаха с човек по-малко по много чудноват метод петнайсетина минути преди края на постоянното време, когато Рентато Тапия получи жълт картон за един фал в средата на терена при изцяло естествена игрова обстановка, реагира малко по-бурно и това му донесе и второ предизвестие в границите на няколко секунди.

Домакините също на собствен ред пропуснаха някои положителни благоприятни условия за удвояване на резултата, като може би най-хубавата се откри пред Такефуса Кубо, който получи в наказателното поле, само че стреля Слабо и Вияр избави. Гостите от Селта въпреки всичко стигнаха до попадение в добавеното време, когато още веднъж Яго Аспас получи отдясно в наказателното поле, опита да центрира остро, а топката срещна крайници на Льо Норман и влетя в мрежата за 1:1.

С това тъждество Реал Сосиедад продължава да заема третото място в класирането с 45 точки, като са единствено на три от Реал Мадрид, който е втори, само че и с мач по-малко. Селта пък е на 14-о място с 23 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР