Реал Сосиедад победи Селта като гост в мач от 11-ия

...
Реал Сосиедад победи Селта като гост в мач от 11-ия
Коментари Харесай

Сосиедад продължава своето царуване начело на Ла Лига

Реал Сосиедад победи Селта като посетител в мач от 11-ия кръг на Ла Лига и оглави класирането. Баските изковаха триумфа си през второто полувреме след попадения на Александър Исак и Аритц Елустондо.

Домакините стартираха по-агресивно и в 6-ата минута Денис Суарес нанесе компактен изстрел в долния ляв ъгъл, само че Матю Райън мазета. След това двата отбора имаха благоприятни условия да отбележат попадения, само че до гол не се стигна.

Гостите притиснаха противника си и при започване на второто полувреме откриха резултата. Аднан Янузай стреля към вратата, след което стражът на Селта се намеси уверено, само че бе беззащитен при добавката на Александър Исак, който от близко се разписа. Ситуацията бе прегледана с ВАР и попадението бе зачетено.

В 79-ата минута гостите подпечатаха успеха си. Аритц Елустондо се възползва от превъзходно центриране от ъглов удар на Бенят Туриентес и реалзира с глава в долния ля ъгъл.

С успеха Реал Соседад се изкачи на върха в Ла Лига с актив от 24 точки, с три повече от Реал Мадрид. От своя страна Селта е на 14-ата позиция с 10.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР