Реал Сосиедад победи Еспаньол с 3:2 в предпоследния мач от

...
Реал Сосиедад победи Еспаньол с 3:2 в предпоследния мач от
Коментари Харесай

Реал Сосиедад се утвърди на 3-ото място в Ла Лига след успех над Еспаньол

Реал Сосиедад победи Еспаньол с 3:2 в предпоследния мач от 21-ия кръг на Ла Лига. Възпитаниците на Иманол Алгуасил водеха с 3:0 след 63 минути игра, само че домакините не съумяха да се върнат в дуела, въпреки да стигнаха до два гола.

Срещата стартира с минута безмълвие в памет на жертвите от опустошителните трусове в Турция и Сирия.

Гостите поведоха в резултата в 23-ата минута на стадион " Корнея Ел Прат ". Такефуса Кубо насочи компактен удар в близкия ъгъл на противниковата врата.

След почивката Александър Сьорлот удвои задатъка на отбора си. Нападателят засече по земя подаване в наказателното поле на Микел Оярсабал. Никой различен футболист няма повече голове от него (5), след подновяването на мачовете в Ла Лига след международното състезание.

Автогол на Леандро Кабрера направи преднината на гостите класическа. Той се опита да пресече центриране на Такефуса Кубо, само че вместо това отклони с глава топката в личната си врата.

Домакините понижиха изоставането си в 74-ата минута с гол на Серхи Дардер от непосредствена непосредственост. 13-минути по-късно Браян Оливан се разписа с компактен шут, с цел да оформи крайния резултат.

В добавеното време Леандро Кабрера бе изпъден с втори жълт картон за жестоко нарушаване.

Реал Сосиедад заема 3-ата позиция в класирането с актив от 42 точки. Еспаньол се намира тъкмо над зоната на изпадащите. Клубът е 17-и с 21 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР