КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Редовната сесия на Общото събрание

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Редовната сесия на Общото събрание
Коментари Харесай

Сесията на Общото събрание на Южна Каролина през 2024 г. може да бъде запомнена с това, което не се е случило

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Редовната сесия на Общото заседание на Южна Каролина през 2024 година завършва в четвъртък и може би ще бъде по-добре запомнена с нещата, които не мина.

Южна Каролина остава един от единствено двата щата дружно с Уайоминг, които нямат законопроект за закононарушения от ненавист. Предложение, позволяващо използването на марихуана за медицински цели, още веднъж мина през Сената, единствено с цел да почине във фоайето на Държавната къща в Камарата. Магазините за алкохол няма да работят скоро в неделя и законопроектът за необятно разширение на ваучерите за частни учебни заведения беше настояван мощно от водачите на камарата, само че не стигна до на никое място в Сената.

Имаше някои нови закони, признати огромни и дребни. Всеки, който може законно да има оръжие, към този момент може намерено да носи оръжие. Законопроекти, забраняващи потвърждаващи пола грижи за транссексуални малолетни, унищожаване на налога върху продажбите на артикули за женска хигиена и преразглеждане на държавния закон за компенсира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР