Реал Сосиедад и Селта Виго завършиха при 1:1 на Реале

...
Реал Сосиедад и Селта Виго завършиха при 1:1 на Реале
Коментари Харесай

Селта измъкна точка в Сан Себастиан

Реал Сосиедад и Селта Виго приключиха при 1:1 на „ Реале Арена “ в Сан Себастиан в мач от 22-ия кръг испанската Ла Лига. Домакините поведоха още 5-ата минута след попадение на Микел Оярсабал. Късен автогол на Робин льо Норман донесе точката за гостите от Селта.

Двубоят стартира с напън от страна на Сосиедад. В 5-ата минута Такефуса Кубо сподели страховит взор над играта, намирайки Микел Оярсабал, който с едно допиране прати топката във вратата на Селта.

В първите минути на второто полувреме Яго Аспас имаше опция да изравни резултата в 51-ата минута, стреляйки отблизо разстояние, само че топката се удари в десния непряк дирек.

В 75-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена, откакто Ренато Тапия получи втори жълт и респективно червен картон.

В третата минута на добавеното време на срещата в опита си да почисти Робин льо Норман прати топката в личната си мрежа, а голът се оказа решителен за крайния излаз на дуела.

Реал Сосиедад се намира на 3-о място във краткотрайното класиране в Ла Лига с актив от 43 точки, а Селта Виго е на 13-а позиция с 24 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР