Реал потвърди, че Карим Бензема ще напусне клуба, а впоследствие

...
Реал потвърди, че Карим Бензема ще напусне клуба, а впоследствие
Коментари Харесай

Бензема: Исках да се пенсионирам в Реал Мадрид

Реал удостовери, че Карим Бензема ще напусне клуба, а след това французинът изигра последния си мач против Атлетик Билбао в неделя, като се разписа с гол от дузпа. 35-годишният състезател към този момент е подготвен да поеме ново предизвикателство в Близкия изток след 14, изпълнени с титли, години в Мадрид и той сподели последното си довиждане пред медиите във вторник сутринта.

" Това е малко печален ден, тъй като напущам моя клуб. Подписах с Мадрид и желаех да се пенсионирам тук, само че не се случи по този начин. Винаги ще бъда почитател на Мадрид. Благодаря и на почитателите, които постоянно са ми давали тази мощ. Благодаря на всички, в действителност ", показа той.

Беше обявено, че Бензема към този момент е подписал преференциален тригодишен контракт с Ал-Итихад, който завоюва купата в Саудитската професионална лига за 2022-23 година Тимът съумя да завърши на първо място пред Ал-Насър, който сега има в своя състав някогашния сътрудник на френския нападател Кристиано Роналдо.

Бензема също отдаде респект на Флорентино Перес, откакто удостовери напускането си, като благодари на президента на Реал, че го докара в клуба от Лион още през 2009 година

" Флорентино, когато те видях, си помислих, че това е индивидът, който докара Роналдо и Зинедин Зидан. Това е необикновено. Най-важното за мен е, че всичко, което съм спечелил, го вкусих като дете. Както споделих по време на презентацията си " едно, две и три, hala Madrid! ", приключи Бензема.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР