Реал Мадрид започва участието си в тазгодишното издание на турнира

...
Реал Мадрид започва участието си в тазгодишното издание на турнира
Коментари Харесай

Анчелоти дава шанс на Азар, съставите на Касереньо и Реал Мадрид

Реал Мадрид стартира присъединяване си в тазгодишното издание на шампионата за Купата на краля с мач против четвъртодивизионния Касереньо. Съперникът на " белите " стигна до тази фаза, откакто отстрани поредно Кордоба и елитния Жирона. Победата с 2:1 над каталунския отбор на 22 декември е последният мач на " зелено-белите ", а Реал завърши годината с триумф с 2:0 като посетител на Валядолид в Ла Лига.

Купата на краля не е главният приоритет на испанския гранд през сезона, само че Карло Анчелоти беше безапелационен, че тимът му няма да допусне подценяване. Реал е третият най-успешен клуб в историята на шампионата, само че го е печелил единствено два пъти от 1993 година насам.

Анчелоти даде отмора на Карим Бензема, Винисиус Жуниор, Лука Модрич, Тони Кроос и Тибо Куртоа, които не попаднаха в групата за мача. късмет от първата минута получава Еден Азар, а другите двама в предни позиции за " лос бланкос " ще са Марко Асенсио и Родриго. На вратата е Андрей Лунин, в отбрана стартират Лукас Васкес, Едер Милитао, Начо Фернандес и Алваро Одриосола, който се появява в формален мач за първи път в средата на терена. Халфовата линия на Реал е формирана от Едуардо Камавинга, Орелиан Чуамени и Дани Себайос. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР