Реал Мадрид започна с трансферите за новия сезон. Тимът вчера

...
Реал Мадрид започна с трансферите за новия сезон. Тимът вчера
Коментари Харесай

Реал Мадрид представи двама нови

Реал Мадрид стартира с прехвърлянията за новия сезон. Тимът през вчерашния ден показа Фран Гарсия от Райо Валекано, а през днешния ден разгласи завръщането на Брахим Диас от Милан. 
Прочетете още
Левият бек Гарсия направи доста мощен сезон с Райо Валекано и притегли вниманието на Реал Мадрид. Всъщност Гарсия е младеж на Реал, само че беше продаден през 2021-а година на Райо Валекано, а в този момент Реал откупи правата му отначало. 

Днес беше оповестено завръщането на Браим Диас, офанзивният състезател беше последните три сезона чартърен в Милан, само че италианците взеха решение да не задействат откупната му уговорка. Така Диас се завръща и ще бъде част от Реал Мадрид през новия сезон за да ускори нападението. 

Очаква се да края на седмицата Реал да разгласи и прехвърлянето на ветерана Хоселу. Любопитно е, че той също е бил част от Реал. Играел е за дубъла и има малко мачове и за първия тим. Хоселу ще пристигна от Еспаньол, който изпадна през миналия сезон, само че нападателят направи доста мощен сезон и вкара 17 гола във всички шампионати и си завоюва даже първа повиквателна за националния тим, в който вкара два гола в два мача. 

Големите цели на Реал Мадрид през това лято са Джуд Белингам от Борусия Дортмунд и Кай Хаверц от Челси, само че се чака отборът да притегли и Килиан Мбапе, който отхвърли да възобнови контракта си с ПСЖ и е доста евентуално да бъде продаден още в този момент, с цел да може парижани да не го изтърван без пари. 

Иначе най-голямата липса на Реал Мадрид е звездата на отбора Карим Бензема, който избра големите пари от Саудитска Арабия. Добрата вест е, че съвсем несъмнено Модрич и Кроос остават за още един сезон. Тимът се раздели още и с Еден Азар, Марко Асенсио и Мариано Диас. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР