Реал (Мадрид) за 11-и път спечели баскетболтата Евролига, побеждавайки драматично

...
Реал (Мадрид) за 11-и път спечели баскетболтата Евролига, побеждавайки драматично
Коментари Харесай

Реал драматично отне мечтата на Олимпиакос и Везенков за титла на Европа

" Реал " (Мадрид) за 11-и път завоюва баскетболтата Евролига, побеждавайки трагично на финала в Каунас " Олимпиакос " с Александър Везенков - 79:78 (17:24, 28:21, 14:18, 20:15).

Българинът изравни върха за точки на край в най-авторитетния баскетболен шампионат - 29.

" Червено-белите " водеха с 4 точки малко преди края. Преднината първо бе съкратена с тройка на вездесъщия довечера Серхио Родригес, а три секунди преди края Серхио Люл означи победния панер. 

С последния изстрел Костас Слукас пропусна и " Реал " ликува. Жалко, " Олимпиакос ", който води в по-голяма част от срещата, докосваше желан успех. 

Очаквайте детайлности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР