Реал (Мадрид) утежни допълнително ситуацията си в група В на

...
Реал (Мадрид) утежни допълнително ситуацията си в група В на
Коментари Харесай

Късен щурм спаси Реал от загуба в Германия

Реал (Мадрид) утежни в допълнение обстановката си в група " В " на Шампионската лига. След провалянето от Шахтьор преди седмица с 2:3, довечера селекцията на Зинедин Зидан стигна едвам до тъждество при визитата си на Борусия (Мьонхенгладбах) - 2:2. С оглед развоя на срещата в Германия, точката си е цяло достижение. " Лос меренгес " изоставаха с 0:2 до 87-ата минута, само че попадения на Бензема и Каземиро не ги оставиха капо на " Борусия Парк ". Преди това на два пъти за домакините се бе разписал Тюрам.
 Снимка 502705
Източник:

По този метод ефектен водач в групата остава Шахтьор с 4 точки. Следван от Борусия и Интер с по две. Реал е на последната позиция единствено с един пункт.
 Ливърпул победи Мидтиланд с 2:0 в Шампионската лига
Ливърпул с пестелив триумф над тима на Краев, националът ни поигра 9 минути на " Анфийлд "

Мърсисайдци победиха Мидтиланд с 2:0 в Шампионската лига

Водени от наложителното продобиване на три точки довечера, футболистите на Зинедин Зидан стартираха дуела на " Борусия Парк " надалеч по-мотивирано. " Кралете " направляваха събитията с дълготрайно притежаване на топката, а при всяка комфортна обстановка отправяха удари, не затруднили по никакакъв метод Ян Зомер. Една концепция по-тежко за швейцареца беше в 29-ата, когато той се намеси на висота след тежък шут на Тони Кроос.

Така малко ненадейно се стигна до 33-ата минута, когато домакините много ненадейно поведоха в резултата. Плеа матира " бялата " защита с съвършен пас за Маркюс Тюрам, оказал се неосъществим и за Лукас Васкес. Младият френски нападател резервира висша централизация и със страховит изстрел не остави никакъв късмет на Тибо Куртоа.

За да бъде прието попадението, реферът Орел Гринфелд трябваше да прибегне и до скъпите услуги на системата ВАР. Малко по-късно Реал бързо можеше да възвърне паритета, само че с пропуск блесна любимецът на Зинедин Зидан - Марко Асенсио.
 Манчестър Сити победи Олимпик (Марсилия) с 3:0 в Шампионската лига
Олимпик (Марсилия) се оказа елементарно затруднение за Манчестър Сити

Селекцията на Пеп Гуардиола господства на " Стад Велодром " - 3:0

" Лос меренгес " стартираха второто полувреме на висока предавка. Още при първата си офанзива, " белите " удариха лявата греда посредством Асенсио. Малшансът за испанската звезда продължи, откакто в 49-ата този път бе спрян от съдбоносен шпагат на съперников бранител. 60 секунди по-късно с опита си за гол не сполучи и Винисиус Жуниор.
 Снимка 502703
Източник:

Тотален потрес обзе " белия балет " в 58-ата, когато резултатът към този момент бе 2:0 за Борусия (М). Селекцията на Марко Розе удвои преднината си още веднъж посредством Тюрам. Австриецът Лайнер центрира за Алсан Плеа, чието воле бе отразено от Куртоа. За негово злощастие отбитата топка попадна в краката на Тюрам, който нямаше по какъв начин да сбърка от към метър. Гостите желаеха засада, само че на повторенията ясно се видя, че Ферлан Менди не помни да се изтегли по образец на останалите си сътрудници.
 Шахтьор и Интер приключиха 0:0 в Шампионската лига
Шахтьор не се даде и на Интер, относително спокоен мач за българския арбитър Георги Кабаков

0:0 в украинската столица

В 70-ата минута в игра за Реал се появи Еден Азар и малко по-късно белгиецът можеше да върне своите в мача. Мерникът му обаче изневери и прати своя изстрел настрана от лявата греда.

Късният взлом на " кралете " започва в 87-ата минута. Каземиро засече центриране в наказателното поле и насочи топката паралелно на голлинията, където дебнеше Карим Бензема. Френската звезда не пропусна от сходна позиция и направи финалните акомпанименти на " Борусия Парк " извънредно забавни.
 Снимка 502704
Източник:

И въпреки всичко Реал (Мадрид) си потегли с точката. В 93-ата минута Рамос смъкна центрирана към него топка за Каземиро, който попари очакванията на " жребчетата " за блестящ триумф. Така селекцията на Зидан, ненапълно справедливо, не си потегли с празни ръце от Германия.
 Байерн (Мюнхен) победи Локомотив (Москва) с 2:1 в Шампионската лига
Баварската машина мина победоносно и през съветската столица

Баварците надделяха Локомотив (Москва) с 2:1

В идващия кръг на Реал (Мадрид) следва конфликт с Интер, който с оглед обстановката на двата отбора в групата, ще има съдбоносно значение. Мьонхенгладбах пък се изправя против другата приятна изненада - Шахтьор (Донецк).

БОРУСИЯ (МЬОНХЕНГЛАДБАХ) - РЕАЛ (МАДРИД) 2:2

1:0 Тюрам (33 " ), 2:0 Тюрам (58 " ), 2:1 Бензема (87 " ), 2:2 Каземиро (90+3 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР