Реал Мадрид твърди, че рефер от Ла Лига умишлено е

...
Реал Мадрид твърди, че рефер от Ла Лига умишлено е
Коментари Харесай

Реал Мадрид твърди, че реферът е избрал да игнорира расистката обида на Винисиус младши като подадена жалба

Реал Мадрид твърди, че рефер от Ла Лига съзнателно е пренебрегнал отвратителна расистка засегнатост, ориентирана към Винисиус младши в събота.

Бразилецът 23-годишният беше обект на расизъм на няколко пъти, откогато мина за 36 милиона паунда на Бернабеу през 2018 година, до момента в който се трансформира в едно от най-хубавите крила в Европа. По време на съботната победа с 4-2 като посетител против Осасуна, която задържа Реал на върха на таблицата с шест точки до интернационалната пауза, се твърди, че Винисиус младши, който означи два гола, е бил измъчван още един път.

Los Blancos споделят че реферът Хуан Мартинес Мунуера " непринудено и съзнателно " е пренебрегнал хипотетичните обиди, като ги е пропуснал съзнателно от отчета си за мача. Твърди се, че играчите на Реал са споделили на Мунуера за злоупотребата по време на мача, до момента в който бразилският национал беше осъден за противоречие през първото полувреме и в този момент ще изтърпи наказване от един мач за струпване на жълти картони.

В изказване Реал осъди 41-годишния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР