Реал Мадрид си заслужи правото да спори за първи трофей

...
Реал Мадрид си заслужи правото да спори за първи трофей
Коментари Харесай

След Ел Класико: Реал посяга за първи трофей през 2022-ра срещу странен съперник

Реал Мадрид си заслужи правото да спори за първи трофей през 2022-ра година, откакто се оправи в голово представление с кръвния зложелател Барселона след продължения и 3:2. Сега " кралския клуб " излиза във финала за Суперкупата на Испания, а противникът е неочакван - Атлетик Билбао, който се оправи с Атлетико (Мадрид) след цялостен поврат.

Двата отбора излизат един против различен на стадион " Крал Абдула " в Саудитска Арабия в неделя, 16 януари, от 20:30 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа в постоянното време в интерес на Реал е 1,75, до момента в който за триумф за " баските " е 4,80 (равенството е оценено на 4,00).
Ще има ли продължения и дузпи на финала за Суперкупата на Испания?
Разбира се, разногласието би трябвало да се позволи довечера и в случай че това не се случи в 90-те минути и двата отбора не се победят в постоянното време, то тогава ще последват продължения. Коефициентът точно такава да е развръзката е 3,95, а за това да се стигне до такава степен и да падне попадение в тях е 5,60.

Ако пък Реал Мадрид и Атлети Билбао, които нямат тъждество между тях в последните шест директни мача във всички шампионати, не излъчат победител и след продълженията, то тогава ще се стигне до осъществявания на дузпи. Ставката за това е 8,20.

В два от последните три дуела сред тези съперници пък Реал е побеждавал с прецизен резултат 1:0. Коефициентът за нов триумф с този резултат за Реал в постоянното време е 7,60, до момента в който ставката за под 2,5 попадения е 2,10 (съответно за над 2,5 е 1,85).


Обичайните обвинени Бензема и Винисиус са подготвени за Атлетик Билбао
Срещу Барселона двата гола в постоянното време за Реал бяха дело на нормалните обвинени през сезона - Карим Бензема и Винисиус Жуниор. Така за последните два мача на " кралския клуб " те са вкарали общо шест попадения за 180 минути (и двамата с по три, защото против Валенсия вкараха по два гола).

Коефициентът на efbet за това резултатът да бъде открит от Бензема е 4,40 (докато за това да се разпише когато и да е в мача е 2,05), а надлежно за това Винисиус да го стори е 6,00 (и 2,60 за попадение когато и да е от мача на бразилеца).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР