Реал Мадрид ще се опита да си осигури услугите на

...
Реал Мадрид ще се опита да си осигури услугите на
Коментари Харесай

Реал набеляза звезда на Юве за алтернатива на Погба и Ериксен

Реал Мадрид ще се опита да си обезпечи услугите на полузащитника на Ювентус Миралем Пянич при възможен неуспех в преследването на Пол Погба от Манчестър Юнайтед и Кристиан Ериксен от Тотнъм

Приоритетът пред “белия балет “ остава Погба, като самият Зенедин Зидан и извънреден обожател на французина. Датчанинът Ериксен е авариен вид, само че също по този начин харесван от френския треньор.

“Бианконерите “, които към момента са без нов ментор, са подготвени да се разделят с Пянич, макар че през миналия сезон той преподписа до лятото на 2023 година.

В проектите на торинския гранд се планува потреблението на средставата за привличането на някой всред Н‘Голо Канте от Челси или Танги Н‘Домбеле от Лион.

Евентуалното идване на Маурицио Сари в Торино обаче може да промени това. Италианският експерт харесва качествата на босненеца и избира подобен вид играчи в сърцето на своята полузащита.

Трансферната цела, желата от първенеца на Италия, е в границите на 80 милиона евро, като се чака Реал да съумеят да спазарят халфа за към 70 милиона.

Автор: Емануил Тодоров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР