Реал Мадрид ще се изправи срещу един от най-добрите отбори

...
Реал Мадрид ще се изправи срещу един от най-добрите отбори
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Очаква ни много труден мач, Наполи е един от най-добрите отбори в Италия

Реал Мадрид ще се изправи против един от най-хубавите тимове в Италия и това ще бъде най-трудният мач за отбора в груповата фаза на Шампионската лига. Това сподели старши треньорът на " белите " Карло Анчелоти преди гостуването на Наполи довечера във втория кръг на същинската фаза на шампионата.

Реал, който се стреми към рекордна 15-а купа на Европа, завоюва с 1:0 при семейството си на Унион Берлин в първия мач от конкуренцията, до момента в който Наполи победи с 2:1 при гостуването си на Спортинг Брага. Така мачът на стадион " Диего Марадона " през днешния ден може да се окаже основен за първата позиция в група " С ".

" Излизаме против един от най-хубавите тимове в Италия. Миналата година те се оправиха доста добре, станаха първенци на Италия. Очаквам един равносилен мач на високо равнище ", съобщи Анчелоти, който преди няколко години бе отпред на отбора от Неапол.

" Като треньор тук имах много положителни моменти, а и градът е страховит. Имаше и кофти обстановки, само че аз съм запазил единствено хубавите мемоари ", добави италианският експерт.

" Връзката ми с клуба Наполи обаче не е добра и не виждам смисъл да се връщам към нея. Мисля, че раздялата ни през 2019 година беше от изгода за мен, тъй като две години по-късно съумях да се върна в най-хубавия клуб в света ", добави Анчелоти, който бе отпред на Наполи сред 2018 и 2019 година.

Последната среща сред Реал и Наполи е от пролетта на 2017 година. Тогава испанският отбор завоюва и двата мача с по 3:1, а по-късно стигна и до трофея под управлението на Зинедин Зидан.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР