Реал (Мадрид) разби Валенсия с 4:1 у дома в мач

...
Реал (Мадрид) разби Валенсия с 4:1 у дома в мач
Коментари Харесай

Бензема и Винисиус скриха топката на Валенсия, Реал се откъсва недостижимо в Ла Лига

Реал (Мадрид) разруши Валенсия с 4:1 вкъщи в мач от 20-тия кръг на Ла Лига. Двубоят се трансформира в шоу на Карим Бензема и Винисиус Жуниор, които означиха по две попадения.

Гостите стояха добре на терена до 43-ата минута, когато Карим Бензема откри резултата от дузпа. Французинът стана четвъртият състезател в историята на Реал с 300 гола в публични мачове за клуба след Алфредо ди Стефано(308), Раул(323) и Кристиано Роналдо(450).

Винисиус се разписа на два пъти през второто полувреме(52`, 61`). Валенсия съумя да понижи резултата четвърт час пред края. Гостите получиха дузпа, която Тибо Куртоа избави, само че топката се върна в Гонсало Гевеш и той с глава я прати в мрежата. Малко преди края Бензема стигна до второто си попадение в мача и по този метод оформи крайното 4:1.
 Снимка 559530
Източник:

С триумфа " кралете " усилиха преднината си на върха на 8 точки пред втория Севиля. Андалусийци обаче са изиграли два мача по-малко. Валенсия записа втора поредна загуба в шампионата, среща се на осмо място и стартира да изостава в борбата за местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР