Реал (Мадрид) продължава наказателната си акция в група С от

...
Реал (Мадрид) продължава наказателната си акция в група С от
Коментари Харесай

Лежерен Реал си поигра с огъня в Португалия

Реал (Мадрид) продължава наказателната си акция в група С от Шампионската лига. " Кралете " към този момент са все по-близо до класиране в осминафиналната фаза, побеждавайки като посетител Спортинг (Брага) с 2:1. Селекцията на Карло Анчелоти на вложи оптимални старания против португалците, което в избрани моменти от дуела можеше да им изиграе и много неприятна смешка.
 Арсенал победи Севиля с 2:1 в мач от Шампионска лига
Гениален Габриел Жезус оказа помощ на Арсенал да тресне Севиля

Ето детайлности

Срещата започва по отличен метод за " лос меренгес ", които поведоха след единствено четвърт час. Тогава бразилският тандем Винисиус и Родриго се развихри, а вторият приключи в мрежата на Матеус.

Мачът на емблематичния скален стадион в Брага бе придобил приспивно движение, когато се стигна до 61-ата минута и попадението за 0:2 на Джуд Белингам. Английският национал даде сигнал на Винисиус, че е непокрит, а последвалият му изстрел от границата на наказателното поле се оказа извънредно акуратен. По този метод англичанинът стана вторият човек след Кристиан Карембьо, който бележи във всеки един от първите си три мача за Реал в Шампионската лига.

Но отговорът на Спортинг (Брага) занапред предстоеше. В ответната офанзива Банза внесе ужас в полето на " кралете " и комбинира чудесно с Джало, с цел да може крилото да преодолее Кепа за 1:2.

До края на срещата двата тима осъществиха по едно попадение, което не беше зачетено. Салазар бе шутирал малко след сигнала на Майкъл Оливър, а пък системата за засада потвърди, че Винисиус е бил с малко пред последния в отбраната на противника.

Брага можеше да съжалява, че не доближи до точката, откакто в даденото продължение Абел Руис не съумя да се разпише от непосредствена непосредственост.
 Реал Сосиедад победи Бенфика с 1:0 в мач от Шампионска лига
Реал Сосиедад вгорчи живота на Бенфика

По този метод баските са водачи в група D със 7 пункта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР