Реал Мадрид посреща Хетафе в мадридско дерби от 34-тия кръг

...
Реал Мадрид посреща Хетафе в мадридско дерби от 34-тия кръг
Коментари Харесай

Съставът на Реал Мадрид срещу Хетафе, много ротации за тима на Анчелоти

Реал Мадрид посреща Хетафе в мадридско дерби от 34-тия кръг на Ла Лига. Кралският клуб изостава надалеч от огромния си съперник Барселона, чиято купа е единствено въпрос на време. Нещо повече - Реал Мадрид може да загуби даже второто място, откакто изостава с една точка от градския противник Атлетико Мадрид. Мачът пък е извънредно значим за Хетафе - отборът се намира в зоната на изпадащите и води люта борба за оцеляване.

Реал Мадрид се намира в неприятна серия от две следващи загуби като посетител в Ла Лига. Няма по какъв начин Карло Анчелоти и момчетата му да не мислят и за идния реванш от полуфиналите на Шампионската лига против Манчестър Сити. Съвсем разумно италианският треньор на Реал Мадрид подхваща редица ротации, като в групата за мача не попаднаха Карим Бензема, Родриго и Дейвид Алаба, а Дани Карвахал пък е осъден.

В титулярния състав на Реал през днешния ден има цели осем промени в съпоставяне със стартовите 11 против Манчестър Сити. Само Тибо Куртоа, Едуардо Камавинга и Феде Валверде резервират местата си. Така в отбраната пред Куртоа ще играят Лукас Васкес, Начо, Едер Милитао и Ферлан Менди, който се завръща след дълга травма. В халфовата линия стартират Аурелиен Чуамени, Дани Себайос и Едуардо Камавинга, който този път няма да е на левия бек.

В предни позиции любознание буди наличието на Еден Азар, който не е бил титуляр в Ла Лига от септември предходната година. Белгиецът ще играе на мястото на Винисиус, който е на пейката. Марко Асенсио най-вероятно ще е в ролята на подправена деветка, а отдясно вместо Родриго ще бъде Феде Валверде.

След като имаше три следващи загуби в шампионата, Хетафе съумя да измъкне победа против Селта в предходния кръг, само че отборът на Пепе Бордалас към момента е в зоната на изпадащите. Наставникът има значително кадрови проблеми, като контузени са Гонзало Вияр, Мауро Арамбари и Луис Миля, а с санкции са Енес Юнал и Дамиан Суарес.

РЕАЛ МАДРИД (4-3-3 ): Куртоа; Васкес, Начо, Милитао, Менди; Себайос, Чуамени, Камавинга; Валверде, Асенсио, Азар

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР