Реал Мадрид посреща Еспаньол в 25-тия кръг на испанската Ла

...
Реал Мадрид посреща Еспаньол в 25-тия кръг на испанската Ла
Коментари Харесай

Съставът на Реал Мадрид срещу Еспаньол, Анчелоти прави доста промени

Реал Мадрид посреща Еспаньол в 25-тия кръг на испанската Ла Лига. “Кралският клуб ” няма опция с изключение на успеха, като се намира на цели девет точки от водача Барселона и несполучлив резултат през днешния ден ще направи възможностите им за купата напълно илюзорни.

Реал Мадрид се намира в серия от две следващи равенства в шампионата. Тимът обаче e праволинеен в срещите против днешния си противник, като има 17 победи в последните 19 мача с Еспаньол. Гостите през днешния ден се намират на 13-о място в таблицата, само че поради сгъстеното класиране в дъното са единствено на 2 точки от зоната на изпадащите и сигурно ще желае да измъкне нещо на “Бернабеу ”.

Карло Анчелоти няма да може да разчита през днешния ден на контузения притежател на “Златната топка ” Карим Бензема, който обаче ще е подготвен за реванша с Ливърпул в Шампионската лига. Италианецът няма да може да употребява също и Дейвид Алаба и Ферлан Менди, които също лекуват контузии.

Днес Реал излиза с познатото си 4-3-3,  като Анчелоти е подхванал няколко промени в съпоставяне със състава, който записа нулево тъждество с Бетис в предходния кръг. Начо заменя Антонио Рюдигер в центъра на отбраната, а Карвахал заменя Лукас Васкес на десния бек. Камавинга още веднъж ще работи на нехарактерната си позиция на левия бек. Лука Модрич се завръща в състава след наказване и ще си партнира с Тони Кроос и Аурелиен Чуамени в средата на терена. Родриго ще работи като централен нападател на мястото на Бензема, а в офанзива по фланговете ще го подкрепят Феде Валверде отдясно и Винисиус отляво.

РЕАЛ МАДРИД : Куртоа; Карвахал, Милитао, Начо, Камавинга; Модрич, Чуамени, Кроос; Валверде, Родриго, Винисиус

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР