Реал Мадрид не изпита сериозни трудности и победи комфортно с

...
Реал Мадрид не изпита сериозни трудности и победи комфортно с
Коментари Харесай

Реал Мадрид не се изпоти срещу Лас Палмас за 2:0

Реал Мадрид не изпита съществени компликации и победи удобно с 2:0 Лас Палмас в мача им от 7-ия кръг на Ла Лига.В 23-та минута Браим Диас бе изведен зад отбраната и за следващ път Вайес се оправи. Испанският вратар доста самоуверено се хвърли в краката на играча в бял екип и парира заплахата.

В добавеното време на първото полувреме Реал въпреки всичко съумя да поведе. Лукас Васкес, който размени контузения Алаба, се включи по десния фланг и подаде към точката на дузпата, Там Браим Диас спря топката, погледна, прицели се и най-сетне даде задатък на " белия балет ".

В 54-та минута Родриго проби отляво и центрира към Хоселу, който с брилянтен удар с глава прати топката в далечния ъгъл, с цел да удвои задатъка на домакините.

Мадрид понижи скоростта на офанзивите и опита да спести сили и Лас Палмас стартира да владее топката малко повече. Това докара и до първи прецизен удар към Кепа, само че той не бе усложнен, а до края нямаше други съществени рискове пред двете порти. Така Реал Мадрид към този момент има 18 точки на второто място зад Жирона, до момента в който Лас Палмас е 17-ти с пет.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР